Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Αριστερά και πράσινα άλογα.

Γέμισε η πόλη αγωνιστικές αφίσες, κόκκινες αφίσες αλλά όχι αριστερές, τις αριστερές τις νοιώθουμε. Δηλώνουν αριστεροί στα πιστεύω και δεξιοί στη τσέπη.
Από όσο γνωρίζουμε ο Δήμος Κορυδαλλού έχει πολλά προβλήματα, αντιπολίτευση δεν βλέπω να έχει, όχι μόνο από αριστερά αλλά από πουθενά.
Βολεμένα ανθρωπάκια τσακώνονται στο περίπου χωρίς να κάνουν την διαφορά, το μόνο που κάνουν είναι θόρυβο και αυτό εισπράττουν οι δημότες Κορυδαλλού.Οι δημότες πλέον απαιτούν και δεν επαιτούν δυναμικές λύσεις στα προβλήματα τις πόλεις μας.
Προχθές στο πνευματικό κέντρο κατάφεραν να συναθροίσουν καμιά 70αριά νοματαίους και αν τους ρωτήσεις νομίζουν ότι μετά τις εκλογές θα διοικήσουν, κατεβείτε από το καλάμι κύριοι.
Γνωρίζουμε και γνωρίζεται ότι οι σωστοί παίχτες για το παιχνίδι της εξουσίας είναι λίγοι τα πιόνια όμως πολλά. Πλασάρονται ,ως αριστεροί προοδευτικοί «μεταρρυθμιστές δήθεν» και προσπαθούν να μας πείσουν να χάψουμε τη καραμελίτσα τους, υποβαθμίζοντας την νοημοσύνη μας, ενώ είναι χειρίστης μορφής κομπάρσοι, επιμένουν και θέλουν να μας πείσουν ότι είναι αξιόλογοι πρωταγωνιστές.
Διαφημίζεται τις αριστερές φωνές που ήρθαν μαζί σας, ποιες φωνές;
Το ξεκατίνιασμα που κάνουν ορισμένοι στο ίντερνετ κάθε τέσσερα χρόνια; αυτές είναι οι αριστερές φωνές;
Ας μας απαντήσουν πόσα κόμματα άλλαξαν τα τελευταία χρόνια και πόσες πολιτικές πεποιθήσεις μέχρι να καταλήξουν να φιγουράρουν δίπλα στην κυρία Κυλάκου η οποία είναι ένα άξιο και έντιμο στέλεχος της αριστεράς αλλά δυστυχώς αυτοί οι κύριοι έχουν ένα τόσο μεγάλο και άσχημο πολιτικό παρελθόν που αντί να το παίζουν αριστεροί και μεταρρυθμιστές θα έπρεπε να σωπαίνουν.
Κωμικό και τραγικό συγχρόνως να θέλετε να μας επιβάλετε αυτά τα πολιτικά ραμολιμέντα ως νέα και άφθαρτα πρόσωπα εξουσίας, με νοθευμένα και σάπια υλικά δεν μπορούμε να χτίσουμε νέα οικοδομήματα με ακέραιες βάσεις.
Μου αρέσει που κάνουν κριτική στον Δημόπουλο στο Κασιμάτη και στον Μελά ενώ είναι πολύ χειρότεροι.
Προτάσεις πουθενά, αντιδράμε για να αντιδράμε χωρίς στόχο.
Για αντιπολίτευση ούτε λόγος.  

Όποιος δει την ουσία και όχι την καρέκλα της εξουσίας θα είναι και ο νικητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.