Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Ζητείται δήμαρχος

Οι υποψήφιοι γαμπροί της εξουσίας, προδότες, μωροί, αποστάτες, όλοι με τα ίδια προσόντα, μέλη της συμμορίας των λύκων χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας, συνείδησης, ανθρωπιάς, ο ένας κατηγορεί τον άλλον στον πολιτικό κατήφορο και πάλι πάμε από την αρχή... και εδώ ακριβώς γεννάται το ερώτημα.
Πώς θα τους ονομάσουμε αποστάτες ή προστάτες ή και τα δύο μαζί;
Κουράγιο αθάνατε δημότη, πουτάνα υπομονή, πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε αυτούς που έχουν να κάψουν τις μπαταρίες του μυαλού μας και της νοημοσύνης μας, να μας υποβαθμίζουν σαν νοήμων όντα όπως θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε και να μας κατατάσσουν σαν πρόβατα στην στάνη του τσοπάνου έτοιμα προς σφαγή.
Προσπαθούν να γαντζωθούν από παντού και δεδομένης πάσας ευκαιρίας να παρουσιάσουν τα ανύπαρκτα προσόντα τους, μοιράζοντας προφυλακτικά  την παγκόσμια ημέρα του AIDS και διανέμοντας φυλλάδια του πρωκτού.
Ανοίγοντας Μ.Κ.Ο κάνοντας εκδηλώσεις σε τοπικές καφετέριες της πόλης μας και σκορπώντας μπουρδολογίες χωρίς να αναφέρουν λύσεις για τα ουσιαστικά προβλήματα που απασχολούν την πόλη μας και τους δημότες της.
Υποσχέσεις, παχιά λόγια και τελευταία στιγμή όταν συνουσιαστούν με την εξουσία στρίβειν δια του αρραβώνος.

Η πολιτική κύριοι δεν είναι να ανοίγουμε γραφεία και να γεμίζουμε τα τζάμια με τα προσωπεία μας, ούτε να φτιασιδώνουμε συνθήματα «Εδώ Οίκος Ενοχής» ικανοποιούνται όλα τα γούστα, τιμές προσιτές με μοναδικό αντάλλαγμα η ψήφος σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.