Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Κομματόσκυλα, γνωστά λαμόγια και οι παρατρεχάμενοι όπως πάντα.

Αλήθεια ..!!! φίλε μου πώς κατάφερες  και συνάθροισες τόσους αφελείς, πρώην κομματόσκυλα του ΠΑ.ΣΟ.Κ λαμογιστάν και φαρισαίους σε έναν συνδυασμό. 
Εξαιρετικά δύσκολη τεχνική, με το ζόρι γυμνάσιο έχεις πάει
και για αυτό επιφυλασσόμενη.
Που πας ρε Καραμήτρο, καρακιτσαριό του  κερατά, που θες να βγεις και δήμαρχος, πώς θα διοικήσεις; Με το μπακαλοτέφτερο ;
 H δημαρχεία δεν είναι εμπόριο είναι κάτι άλλο που δεν μπορείς να εμπεδώσεις από την έπαρση μάλλον και τον τεράστιο εγωισμό σου.
Όσους αποτυχημένους βρήκες τους μάζεψες με μεγάλο κόπο προσπαθείς να τους περάσεις για νέα πρόσωπα ακόμα να τους ρουφήξεις το αίμα όπως άλλωστε κάνουν όλοι οι λύκοι πριν κατακρεουργήσουν τα θύματα τους.
Μάζεψες όλους τους τυχάρπαστους και προσπαθείς να κάνεις την διαφορά στην πόλη, πια διαφορά;
Γελάνε στην πόλη μαζί σου και δεν το αντιλαμβάνεσαι, όποιος τελειωμένος υπήρχε στην πόλη τον μάζεψες η νέα γκλαμουριά και ανάγκη στην πόλη που έχεις σαν όραμα.
Βασικός όρος συμμετοχής στο συνδυασμό σου εκτός από αφελής να είναι πρώην κομματόσκυλο του πασοκιστάν, και κατά τ΄ άλλα κατεβαίνεις ανεξάρτητος, που τα πουλάς αυτά ;
O Κορυδαλλιώτικος λαός δε μασάει πλέον. Το παίζεις σωτήρας και φιλεύσπλαχνος κάνοντας με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο μοιράζεις από δώ και από κεί σακουλίτσες με πενιχρά τρόφιμα τα οποία έχεις αποκομίσει από φίλους και γνωστούς χωρίς να έχεις βάλει ούτε ένα ευρώ από τη τσέπη σου, φραγκοφονιάς και τοκογλύφος ήσουν άλλωστε από παλιά.
Στατιστικά αποδεδειγμένα ανήκεις στη κατηγορία των <<τζαμπαζήδων>> του πολιτικού χώρου, το ύφος σου μας θυμίζει κάπελα λαϊκιστή ταβερνιάρη της γειτονιάς.
Οι ενέργειες σου, η παρουσία σου, και οι κινήσεις σου αναδεικνύουν ένα χαρακτήρα που μότο του έχει την αρπαχτή σε όλα τα επίπεδα είτε φιλικά είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, οι ιδέες σου ένας κακόγουστος αχταρμάς.
Πως θα αναλάβεις εσύ τη σωτηρία του Κορυδαλλού μας στην τοπική αυτοδιοίκηση;
Βλέποντας όλο τον κόσμο γύρω σου σαν χαρτονόμισμα?

 χορτάσαμε από τσάμπα μάγκες που τιμάνε τα παντελόνια τους με ξένες τσέπες..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.