Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Να τους χαιρόμαστε τους κλόουν στη πόλη

Φίλοι και σύντροφοι του όμορφου Κορυδαλλού λέμε να κάνουμε μiα ανασκόπηση πίσω στο χρόνο και να κοιτάξουμε με προσοχή πόσους συνεργάτες και από πόσες κομματικές παρατάξεις παγίδεψε ο κύριος ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ έχοντας ως στόχο το δημαρχιακό θώκο και την καρέκλα.
Το σχέδιο του ήταν καλοστημένο επιμελώς και με έντεχνα μέσα.
Θα ξεκινήσουμε από τη παράταξη της νέας δημοκρατίας και από τα πιο σημαντικά ονόματα της τότε εποχής, θα σας αναφέρω μερικά: ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΟΥΡΣΑΛΑΣ, ΜΕΡΕΝΤΙΤΗΣ, ΔΙΑΚΟΣ και τους τέσσερεις τους χρησιμοποίησε και μετά τους πέταξε στο καλάθι των αχρήστων πριν καλά καλά το καταλάβουν. 
Κατόπιν πέρασε στην παράταξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ μάζεψε πίσω τον ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ και τον ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗ.
Προσπάθησε να προσεγγίσει και άτομα της δημοκρατικής αριστεράς όπως η κυρία ΚΥΛΑΚΟΥ αλλά δυστυχώς απέτυχε, διότι η Καίτη πήρε χαμπάρι εγκαίρως περί τίνος πρόκειται και πόσο αναξιόπιστος και καλός ηθοποιός είναι.
Επέλεξε ως υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες τον ΜΕΛΑ, ΤΣΙΡΙΤΑ, ΦΙΛΗ, ΓΚΟΓΚΟ, ΠΟΖΟΚΛΟΓΛΟΥ, ΤΖΕΡΜΠΟ, ΝΕΛΛΗ ΜΟΣΧΟΝΑ, ΣΥΡΙΓΟΥ, ΜΕΤΖΕΛΙΔΗ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΣΑΛΑΓΓΑΝΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΚΟΥ όλους τους εκμεταλλεύτηκε ανάλογα τις περιστάσεις για να εξασφαλίσει το ποθητό αποτέλεσμα και κατόπιν τους ακύρωσε έναν έναν.

Τώρα από όλα τα παραπάνω ονόματα αυτοί που έμειναν είναι αυτοί που θα υπάρχουν ΠΑΝΤΑ, με όποιο κόμμα και αν είναι στη διοίκηση αυτοί θα παραμένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες και είναι οι κύριοι ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ και σαν μαριονέτα ο ΜΕΡΕΝΤΙΤΗΣ.
Ας δούμε όμως την σχέση που είχε ο κύριος ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ με τον σημερινό αντιδήμαρχο και συνεργάτη του κύριο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ πριν από μερικά έτη φυσικά με αποδεικτικά στοιχεία.




Να τους χαιρόμαστε τους κλόουν στη πόλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.