Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Γνωρίζουμε και σας εκθέτουμε κύριε Δήμαρχε

Πριν λίγες μέρες η κυρία Ελένη Γαλανοπούλου (εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος στους παιδικούς σταθμούς) κάλεσε όλα τα κορίτσια από τους παιδικούς σταθμούς σε γιορτούλα ρεφενέ 3 ευρώ το άτομο.
Μουσική σουβλάκια και μπύρες μέχρι της 12.00 και ο Δήμαρχος ήταν παρόν για μισή ώρα περίπου, ξεκίνησε τον προεκλογικό αγώνα.
Φαμφάρες πολλές και λόγια πολλά, αυτά που γνωρίζουμε όλοι πάνω κάτω, αυτά που λένε όλοι οι πολιτικοί προεκλογικά, λόγια που δεν γίνονται πράξεις ποτέ ως συνήθως.
Απίστευτο θράσος ειδικά για τους εκπαιδευτικούς με σύμβαση που έχει να τους πληρώσει από πέρσι.
Ασφυκτιούμε πλέον από γκεστ στάρ δημάρχους από τις πελατειακές σχέσεις τους που θυμίζουν παρακλάδια πολιτικής που τρώνε και πίνουν στην υγεία των κορόιδων.
Ας εξετάσουμε όμως πόσο νόμιμο είναι να πληρώνονται οι υπάλληλοι που έχουν κερδίσει τα ασφαλιστικά;
Βάση του νόμου είναι άκρως απαγορευτικό … να παίρνουν λεφτά χωρίς παραστατικά γιατί λοιπόν ο κύριος ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ διαιωνίζει μια αρρωστημένη τέτοια κατάσταση που αποσκοπεί;
Πολύ απλά στην εξασφάλιση μερικών ψήφων ακόμα, τώρα το πόσο ηθικό και νόμιμο είναι αυτό δεν τον αφορά και ποιόν αφορά από αυτούς άλλωστε όλοι για ένα σκοπό, όλοι για ένα στόχο, “Χαλίφης στη θέση του χαλίφη” .
Το θέατρο το παίζουν με μεγάλη επιτυχία από τη στιγμή που εμείς οι ίδιοι τους χειροκροτούμε στη σκηνή, εμείς τους αναδείξαμε σε άριστους ηθοποιούς με τη συμπεριφορά μας γιατί ποτέ δεν λειτουργούμε με ομαδικότητα αλλά πάντα μεμονωμένα, πώς θα βολευτεί καλύτερα το κωλαράκι μας σε μια θεσούλα είτε την αξίζουμε είτε όχι.

Βγάλτε από τη θέση το εγώ και βάλτε στη θέση το “Εμείς” μόνο τότε θα βγάλετε τους κομπάρσους και τα παράσιτα από τη ζωή σας τους ανθρώπους που είναι καρκινικά κύτταρα και εκτρέφονται από τις αδυναμίες και τα λάθη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.