Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Οι Ανεξάρτητοι του δήμου

Η δημοτική αρχή έχει αποτύχει σχεδόν σε όλα τα επίπεδα, ειδικά στα οικονομικά έχει κάνει σημαντικά ρεκόρ εξαθλίωσης σε εργαζόμενους, σε απλήρωτους προμηθευτές και σε ιδιοκτήτες από χώρους που εκμεταλλεύεται η Δημοτική αρχή.
Οι κοινωνικές δομές παρουσιάζουν περίπου την ίδια εικόνα, αλλά στα έργα έχει πετύχει να περάσει προγράμματα με το ΕΣΠΑ και εμείς καλοπροαίρετα θα πούμε ΜΠΡΑΒΟ.
Ο κύριος Μελάς και οι τέσσερις που έγιναν ανεξάρτητοι από πράσινοι δεν έχουν καμιά ευθύνη για το χάλι της διοίκησης Κασιμάτη;
Έξη χρόνια στην διοίκηση να υπογράφουν τα πάντα και μετά αποστασιοποίηση;
Αργήσατε κύριοι.
Εμάς τους δημότες δεν μας πείθουν τα λόγια αλλά οι πράξεις.
Η επιστολή παραίτησης για μας ήταν πανάκια για μια προσωπική φιλοδοξία να γίνεται Δήμαρχος… την επιστολή παραίτησης την γράψατε ο ίδιος;
Η επιστολή παραίτησης και η ανεξαρτητοποίηση σας μας κάνει να πιστεύουμε πως ένας ακόμα πολιτικός ταγός που τάζει λαγούς με πετραχήλια είναι προ των πηλών. Καθότι το σενάριο που εμπεριείχε η επιστολή σας ήταν πιο παραμύθι από το παραμύθι της πρασινοσκουφίτσας με το λύκο, πετάξτε τα ρούχα της πρασινοσκουφίτσας κύριε ΜΕΛΑ και ενδυθείτε κανονικά με το τομάρι του λύκου όπως σας αρμόζει, και όπως είστε κατά το αληθές.
Η βολεμένη αντιπολίτευση στο Δήμο, σας χλευάζει σε πηγαδάκια και δεν έχει το θάρρος να το κάνει ανοιχτά, κάποιοι σας χτυπούν στοργικά στη πλάτη χωρίς να αισθάνονται όλους εμάς που δεν θα το επιτρέψουμε, άλλα να παρουσιάζετε και άλλα να κάνετε αν οι δημότες σας εκλέξουν. Το παραμύθι έχει δράκο και το γνωρίζουμε.
Αυτοσκοπός η καρέκλα κύριε Μελά φιλόδοξε;
Κόψτε τις φαμφάρες περί σαρώματος και χαμηλώστε τους τόνους διότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κρίνεται.
Αφήστε το Κορυδαλλιώτικο λαό να σας κρίνει εσάς και τους συνεργάτες σας και προσπαθήστε όσο το δυνατόν να απαρτίζεστε από άτομα με επιστημονική κατάρτιση με ήθος, πείρα και γνώσεις στη δημόσια διοίκηση και όχι από λαμογιστάν.
Έξη χρόνια στην διοίκηση και σε θέσεις κλειδιά δεν βλέπατε τίποτα; Συμφωνούσατε με όλα και ξυπνήσατε ένα ωραίο πρωί για να γίνεται ανεξάρτητος ή ο επόμενος Δήμαρχος;
Με ποιους συνεργάτες κύριε Μελά;
Αν είστε η αλλαγή για την τοπική αυτοδιοίκηση περιμένουμε με αγωνία να δηλώσετε δημόσια όλους τους λόγους που σας οδήγησαν σε παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση, περιμένουμε ακόμα το βιογραφικό σας και το συνολικό πρόγραμμά σας αναλυτικά, και αν δεν μπορείτε να το κάνετε διαδικτυακά θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν κάνατε μια τσάμπα εκτύπωση όπως οι τελευταίες που κυκλοφορούν στην πόλη.

Αλλιώς κάψτε το σενάριο όσο είναι ακόμα νωρίς, γιατί αν ο κύριος Κασιμάτης δέχεται επικρίσεις εσείς θα δεχτείτε ανακρίσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.