Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Κορυδαλλός και ίντερνετ

Όπως σας είπαμε και στην πρώτη μας ανάρτηση, εμείς έχουμε σκοπό να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και έχουμε την εντύπωση ότι όλοι έχουν θετική αλλά και αρνητική πλευρά.
Ας ξεκινήσουμε όμως με μια αναφορά σε κάποια ιστολόγια που γράφουν καιρό τώρα αμιγώς και μόνο για τον Κορυδαλλό.
Πρώτα θα σας πούμε την θέση μας για το παλαιότερο blog που υπάρχει στον Κορυδαλλό μάλιστα έχει και το ίδιο όνομα, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να είναι ανεξάρτητο, για δυο πολύ βασικούς λόγους.
Η μητέρα του διαχειριστή αυτού του χώρου είναι επί χρόνια δημοτική σύμβουλος και δεύτερον και ο ίδιος ο διαχειριστής ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αλλά δεν εκλέχθηκε, μετά από τα παραπάνω κανείς στην πόλη δεν μπορεί να θεωρήσει έναν τέτοιο χώρο ανεξάρτητο.
Ας περάσουμε τώρα στα επόμενα δύο που τσιμπάνε, στην τσούχτρα που εδώ και κάποιους μήνες έκανε την εμφάνιση της και ενώ δεν παίρνει θέση ανοιχτά ποιος είναι από πίσω, εμείς διακρίνουμε μια Αντικασιματική συμπεριφορά άνευ προηγουμένου.
Κατηγορούν για πολλά τον Δήμαρχο και δικαίως σε κάποια αλλά δεν μπορεί να υπάρχουν μόνο κακά, κατηγορούν τον Δήμαρχο για τα έργα που έγιναν και γίνονται στην πόλη ότι είναι με ξένα χρήματα, λίγο νοιάζει έναν πραγματικό Κορυδαλλιώτη πως γίνονται τα έργα αλλά ότι γίνονται.Δεν αναφέρουν οι ελεύθερες φωνές της τσούχτρας ποια έργα εντάχθηκαν στα προγράμματα ΕΣΠΑ και πόση δουλειά έγινε από κάποιους, καμιά αναφορά στην απορρόφηση των προγραμμάτων αυτών.
Φωνάζει η τσούχτρα για τους απλήρωτους κι εμείς το ίδιο θα κάνουμε, φωνάζει για διαδικασίες με μαύρα λεφτά και έχει δίκαιο αλλά φίλοι μου εκεί στην τσούχτρα ο Κασιμάτης δεν ήταν τεμπέλης ποτέ, βολεμένος ίσως.
Το εφάπαξ το πήρε πριν μερικούς μήνες αφότου γίνει δήμαρχος και συμφωνούμε ότι παίρνει αρκετά λεφτά αλλά δούλευε για αρκετά έτη κάνοντας διάφορες δουλειές και υπήρχαν και εποχές που έκανε και δύο δουλειές συγχρόνως φυσικά απόλυτα έντιμες και χωρίς να παίρνει μαύρα λεφτά. Δουλεύει αρκετές ώρες επί χρόνια για να τα λέμε όλα .Εσείς κύριε ΜΕΛΑ καλό θα ήταν εκτός από κατηγορίες και ευθύνες που απονέμεται στον κύριο ΚΑΣΙΜΑΤΗ θα ήτο καλό να μας εκθέσετε το δικό σας βιογραφικό μιάς και έχετε ανακοινώσει την υποψηφιοτητά σας και το δικό σας προεκλογικό πρόγραμμα αργότερα.
Φυσικά καλό θα ήτο να μας δώσετε επίσημα κάποια εξήγηση γιατί αποχωρήσατε, από τη δημοτική αρχή εσείς και οι υπόλοιποι 4 δημοτικοί σύμβουλοι γιατί οι δικαιολογίες που μας έχετε αναφέρει μέχρι τώρα δεν μας πείθουν δυστυχώς. 
Όσο για τους κάκτους που τους είδαμε πρόσφατα δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα αλλά είναι σχεδόν στην ίδια γραμμή.
Πιστεύουμε ότι και τα δυο τελευταία blog στηρίζουν την ανεξάρτητη κίνηση του κυρίου Μελά, δεν το δήλωσαν ποτέ αλλά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται συνήθως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.